Geruite Shirt Tide Button Blauw Nwt Heren Southern Large Front Wit Winyah Geel 6gbyvYf7
7 1 High Patent Chill' Us Retro Nike Dswt Jordan 5 5 Og Air Uk 'blue Unc eWD2IYHE9
Schoenen New Am210biz 41 Sneakers Ecoleather Balance Eu Man Black 5 qUSzVMp

LM Information Delivery (LM), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van abonnementen- en informatiebeheerdiensten, werd gekozen als leverancier door de Universiteit van Barcelona en de Universiteit Baskenland.

Deze twee prestigieuze instellingen ondertekenden een service-overeenkomst met LM. Information Delivery in Spanje voor aanlevering van elektronische en gedrukte media.

Met 63.617 studenten is de Universitat de Barcelona de grootste instelling voor hogere opleidingen in Catalonië. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen biedt de universiteit haar vele studenten een volledig en uitgebreid pakket aan hogere opleidingen aan. Omwille van haar traditie, prestige en kwaliteit van opleiding is deze in 1450 opgerichte instelling de hoogst gekwalificeerde Spaanse universiteit op de QS World University Ranking, de academische rangschikking van beste universiteiten ter wereld en SCImago.

De Universiteit Baskenland is een van de grootste universiteiten in Noord-Spanje en is verantwoordelijk voor 70 % van het onderzoek uitgevoerd in Euskara, de Baskische taal. Wetenschappelijke publicaties maken dan ook een belangrijk deel uit van hun mediaverzameling.

Juan Carlos Martín, Chief Commercial Officer bij LM en Country Manager voor Spanje verklaarde:

“Het LM-team in Spanje is erg trots op het vertrouwen dat beide vooraanstaande instellingen in ons hebben gesteld. We zijn hen erg dankbaar. Zelf zijn we ook gevestigd in Barcelona. Het doet ons dan ook bijzonder veel plezier dat onze lokale universiteit ons als partner heeft gekozen. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met beide instellingen.”

Hakken Vleugeltap Label Purple Collection 5 Ralph Zwart Laarzen Leren Lauren Schoenen 7 ikZPuTOX