damesontwerperslijtage zacht lamsveljack voor Wj234 echt Gloednieuw F1c5uTJ3lK
Tote Crossbody voor voor schouder CoStro body Geweven cross Lovely tas The dames 2EDIYH9W
Nike Khaki Air 89 doos Uk Trainers in Pegasus 9nieuw TJ3K1lFc

LM Information Delivery (LM), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van abonnementen- en informatiebeheerdiensten, werd gekozen als leverancier door de Universiteit van Barcelona en de Universiteit Baskenland.

Deze twee prestigieuze instellingen ondertekenden een service-overeenkomst met LM. Information Delivery in Spanje voor aanlevering van elektronische en gedrukte media.

Met 63.617 studenten is de Universitat de Barcelona de grootste instelling voor hogere opleidingen in Catalonië. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen biedt de universiteit haar vele studenten een volledig en uitgebreid pakket aan hogere opleidingen aan. Omwille van haar traditie, prestige en kwaliteit van opleiding is deze in 1450 opgerichte instelling de hoogst gekwalificeerde Spaanse universiteit op de QS World University Ranking, de academische rangschikking van beste universiteiten ter wereld en SCImago.

De Universiteit Baskenland is een van de grootste universiteiten in Noord-Spanje en is verantwoordelijk voor 70 % van het onderzoek uitgevoerd in Euskara, de Baskische taal. Wetenschappelijke publicaties maken dan ook een belangrijk deel uit van hun mediaverzameling.

Juan Carlos Martín, Chief Commercial Officer bij LM en Country Manager voor Spanje verklaarde:

“Het LM-team in Spanje is erg trots op het vertrouwen dat beide vooraanstaande instellingen in ons hebben gesteld. We zijn hen erg dankbaar. Zelf zijn we ook gevestigd in Barcelona. Het doet ons dan ook bijzonder veel plezier dat onze lokale universiteit ons als partner heeft gekozen. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met beide instellingen.”

lederen tas LuxuryEcht portemonnee Bag Mia 4cARS3q5jL